+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Fontána Recenzje

Ocena hotelu

81%
Bardzo dobrze

by 119 reviews

  • Personel

    85%
  • Czystość

    84%
  • Wyposażenie

    79%
  • Komfort

    78%
  • Cena

    81%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Miloslav Vrba

grupa przyjaciół, 22.9.2017

Péhřimpv Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Iveta

rodzina z małym dzieckiem, 27.8.2017

Písek Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Pěkný wellness, klidné prostředí , ochotná obsluha

  • Špatný odtok vody z vany i umyvadla na pokoji U snídaně mi chybělo celozrnné pečivo a po 9.00 hodině uz byl zužený výběr

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jiří Kronika

podróżujący w pojedynkę, 24.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
60 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Soňa

rodzina z małym dzieckiem, 11.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • pokoj, vířivka, bazén,prostředí, snídaně

  • poničené židle na pokoji

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivan Lukeš

grupa przyjaciół, 30.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Čistota na velice slušné úrovni, personál také. Měli jsme zaplacené snídaně a ty byly opravdu dobré

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • klid a komfort byl překvapivý

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.5.2017

Deutsch

  • Cena ogólna
64 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Alena Nohavičková

para, 16.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Uplne všechno nejlepší

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.3.2017

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • Příjemný a ochotný personál

  • Studená h2o v bazénu

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.12.2016

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jozef Fábry

podróżujący w pojedynkę, 26.10.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petra

para, 2.10.2016

Plzeň Česká republika

  • Cena ogólna
60 %
  • Umístění hotelu u přehrady a cca 15 minut chůze na lodní zastávku je fajn. Velkou pochvalu udělte mladému číšníkovi v restauraci, který nám vše ochotně přinesl a vysvětlil.

  • Informovali jsme pokojskou pomocí závěsného štítku na dveřích, že bychom chtěli uklidit pokoj, ale pokoj uklizený nebyl. Hotelový hosti nejsou informováni o uzavření restaurace v případě konání nějaké akce. Recepční se diví, že nějaká akce vůbec probíhá a nevědí, do kdy bude akce trvat, jak nám pomoci, když jsme se chtěli v restauraci najíst a co po nich chceme, když je restaurace zavřená. Má představa je, že se recepční sebere a půjde zjistit možnost zajištění jídla pro hotelové hosty do kuchyně a ne že mě pošle pod kopec do čtyřhvězdičkového resortu, kde jsou ceny jídel dvakrát tak vysoké. Z doslechu od hotelových hostů jsem slyšela, že večeře byla studená a na stůl se podávalo v nelogickém sledu - tj. dostanu polévku a nemám příbor. Po delší době přijde příbor, ale polévka už je studená. Hlavní jídlo bylo studené. Obsluha vůbec nestíhala nápor konané akce a zároveň obsluhovat hotelové hosty. Slečna, která byla zřejmě na výpomoc, byla spíše na ozdobu.

Personál
6
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4
Hotel Fontána replied to this review.
Vážená paní Petro,

velice nás mrzí, že během Vašeho pobytu došlo k těmto nepříjemnostem, za které se omlouváme. Z důvodu nemoci personálu jsme využili služeb personální agentury a, bohužel, profesionalita nebyla na takové úrovni, kterou u obsluhujícího personálu požadujeme.
Doufáme, že i přes negativní zkušenost si i při další návštěvě Brna zvolíte náš hotel.
Bude pro Vás připravena malá pozornost.

Personál Hotel Fontána***

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Vynikající kuchyně

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
72 %
  • Prostredi

  • Vybaveni pokoje

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 29.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • krásné prostředí, výborné jídlo

  • úklid by mohl být lepší

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Tejchman

para, 12.6.2016

HOŘICE Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Hlavně super welnes a teplá voda v bazénu,dobré jídlo,klid .

  • Bazen bychom ocenili i ráno před snídaní,kdyby byl otevřen třeba od 7 do 9 hodin.Málo zeleniny, u večeře žádná.A měli jsme mít hudbu po večeři, ale byla tam svatba a tak jsme do restaurace nemohli, přesto že jsme to měli v balíčku v nabídce. A na pokoji nebyla v lednici žádná nabídka nápojů, ani vody.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Fontána replied to this review.
Dobrý den,
na bazén a vířivku ráno od 7 do 10 hodin jste samozřejmě měli nárok, wellness ale otevíráme na vyžádání, nikoli automaticky, aby jsme předešli narušení soukromí ze strany ostatních hostů hotelu. Bohužel na pokojích minibary nemáme, jen lednice pro Vaši potřebu. Se zeleninou se určitě do příště polepšíme.

Hotel Fontána***

Lenka Dušková

para, 22.5.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
64 %
  • Příjemné slečny na recepci,velice ochotné.

  • Docela mi vadilo nevzhledné ložní prádlo,které bylo i potrhané.Tekla studená voda ať to bylo ráno nebo večer.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Andrzej Świętosławski

dorośli, 6.5.2016

łódź Polsko

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Andrzej

dorośli, 6.5.2016

łódź Polsko

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.